KóborKin(c)

Kedves Olvasóim! Ezt a blogot oly szándékkal kezdem írni, mert szeretném , hogy akiket érdeklek, márpedig szerencsére (még!) azok közé sorolhatom magamat, akit még számontartanak és érdeklődnek hogy/miléte felől, valamelyest beleláthassanak hétköznapjaim folyamába és nem csak ;). Akinek nem inge ne vegye magára, de akit érdekel, kellemes időtöltést!

Friss topikok

  • pefrick: mit kézifékes indulás, a kézifékes farolást kell megtanulnod, az aztán menő ! ami az egyetemet ill... (2009.01.21. 22:56) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • saskamacska: Végre újra :) Ezt a rózsaszínt tényleg lecserélhetnéd vmi Kingásabbra :) Nem vagy Te cukorborsó :P... (2009.01.21. 22:19) semmi kül.
  • Kin(c): @Tim149: Ki vagy? Amúgy nem végleges a ez a séma, csak még nem értek annyira hozzá... (2009.01.19. 16:05) besunnyog...
  • Kin(c): Köszönöm!! :) Remélem Te is jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdvözlöm az otthoniakat!!! (2008.06.17. 21:59) elmaradva... :(
  • Kin(c): sajna nem, de egyre kevesebbet bulizom, többet utazgatok és besichtigelek és most már a tanulás is... (2008.06.17. 09:02) Pfingst - Ferien I.rész

Utolsó kommentek

  • pefrick: mit kézifékes indulás, a kézifékes farolást kell megtanulnod, az aztán menő ! ami az egyetemet ill... (2009.01.21. 22:56) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • V.E.: Annyira jó...! Annyira tudom milyen ez.... Ma a repcsitérről hazaindulva, az utolsó integetések ut... (2009.01.21. 22:21) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • saskamacska: Végre újra :) Ezt a rózsaszínt tényleg lecserélhetnéd vmi Kingásabbra :) Nem vagy Te cukorborsó :P... (2009.01.21. 22:19) semmi kül.
  • Kin(c): @külképviselet: :)))))))) (2009.01.19. 23:38) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • külképviselet: A Másik most meghallgatta a számot és nagyon szereti az Egyiket :)) (2009.01.19. 23:37) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • Utolsó 20

Kapcsolatok

Címkék

Live Traffic Feed

Innen

   

egyedül :( de nem teljesen! :)

2009.01.18. 22:12 | Kin(c) | 4 komment

Nos, Subi(nco)m elment haza Mo-ra mert vmi továbbképzésen kívánatos részvétele a hét elején. Otthon család örül neki és jól van ez így! :)

Csak én meg maradtam egyedül...nem először és nem utoljára...

de érdekes, hogy a hiányérzet hirtelen hogy rátör az emberre, akkor is ha már előtte "rákészült"...

...a pénteki egy fárasztó nap volt, reggel 8-kor kezdtem, mint minden nap ebben a félévben(nyugi -mmint nekem-a köv-re másképp rendeztem az óráimat),1-kor végeztem, és mivel a gazd-i helyzet miatti menesztésem végett nem kell dolgozni járnom dec.eleje óta, elmentünk Kedvessel Az Olaszba egy "búcsú"ebédre, mivel tudtam, aznap már nem találkozunk (és egészen szerdáig nem). Amúgyis eljárunk mostanság együtt ebédelni, de leginkább a Cleoba, mert annak íz-ár aránya elég jó.

...Ebéd után mentem a város túloldalára, Bródno-ra vezetni. Furamód tök jó kedvem volt... egy ideig. Aztán bementünk a sűrűjébe, ahol csupa jobbkezes utca, kevés hely, sok gyalogos várt, de ezekkel nem volt bajom akkor, de a PARKOLÁSsal... :( nem értem, hogy elejétől minden flottul megy, még a pályán is a "łuk" manőver előre,hátra, amit később 2x is egyedül is csináltam, úgy hogy Marek(oktatóm) kiszállt és nem instruált. És nem arról van szó, h végül nem parkolok be, de kb. 3.nekifutásra. Egyszerűen nem érzem a technikáját... :(( szóval el is romlott a kedvem, és persze frusztrált a dolog és utána kezdtem mindent elrontani olyan alap dolgokat is, mint kitenni az indexet, amivel pedig az első órától egy szál gond nem volt... szétestem totál... de legalább a "łuk" jól ment és a kézifékes indulással sem volt gebasz.

...na lépjünk is túl ezen végülis ez a 16.órám volt...

...eztán elmentem előadásra, na az kééész volt...röhej, gáz, nem tudom hogy mondjam még, akkor talán azt, h mért is :P ... a tárgy Európai szociális politika... és pont ez volt az utolsó előtti(!!), tehát az aznapi előadás témája, höhö, elvileg...mert a pasi elkezdte, hogy akkor kezdjük talán ott, hogy mi az-az EU, azelőtt ugyebár az Európai Közösség volt, és elkezdte mesélni a Közösség létrejöttét...azt hittem kihalok a fajomból... negyedéves europeisztika(european studies) diákoknak, akiknek majdnem minden tantárgyuk ezt a témát taglalja, ezt kezdi el??? és nem ám 5 percben, hanem a 1,5h-s előadás utolsó 15 percében tért rá az Uniós szociálpolitikára és a lengyelre... áááááááááááááá...

...hagy tegyem hozzá, h kb 10-en vtunk az előadóteremben...vajon mért?!...

...muszáj volt végigülnöm, mert 1/2 7-től 8-ig volt még egy előadásom...

...viszont a korábbi baziunalom előadáson kitaláltam, h ha már Subi nincsen, elmehetnék moziba, rá is állítottam Mariana-t a témára és végül a barátjával és egy ismerős párral mentünk a The Day the Earth Stood Still c. filmre

mit ne mondjak, eléggé félrevezető szerintem, mert nem arra számítottam, amit végül láttam...

Marianáék hazavittek utána

aztán tegnap meg igyekeztem tanulni, meg főztem, szóval mondhatni átlagosan telt a nap, de estefelé írt Mariana, hogy a barátja kitalálta "igyuk ma le magunkat" persze ez csak vicc az volt a lényeg, hogy menjek el hozzájuk, ne legyek egyedül és akkor már igyunk meg egy-két pohár vmit, ami részemről 2pohár vodkanarancs volt, amit igazán nem nevezhetünk "leivásnak"

kedves volt számomra ez a gesztus, mert nem csakhogy meghívtak, de el is vittek magukhoz és ma meg hazahoztak...

ma meg ismét igyekeztem tanulni, megint főztem kicsit, ugyanis tegnap sikerült egy nagyon fini spagettiszószt kreálnom, de nem spagettivel, hanem kísérleti fázisban lévő palacsintáimmal ettem és reszeltsajttal, mmmnyami! :)

ma dettó

...amit korábban amlítettem, h az emberre hirtelen rászakad a felismerés, hogy mennyire hiányzik a Másik... ez volt mikor péntek este mozi után hazaértem, tudtam, h nem fogok sírni, mert megbarátkoztam a gondolattal, hogy ugyan ez csak pár nap...tévedtem, ugyanis a könnyeim maguktól eleredtek és a szívemet fojtogatta, torkomat szorította A Hiány, mikor megláttam a lakásban mindenfelé ragasztgatott tipikus sárga öntapadós cetliket, rájuk rajzolt szívecskével...a tükrön, a párnámon, a ruhászekrényben, a hűtőben, a laptopomban...

most pedig lefekszem és elalváshoz a mostmár A Kedvenc Számunkat fogom hallgatni, ebben A Változatban ;) ...

tsók

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koborkinc.blog.hu/api/trackback/id/tr87886284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

külképviselet · http://mission.blog.hu/ 2009.01.19. 23:37:11

A Másik most meghallgatta a számot és nagyon szereti az Egyiket :))

V.E. 2009.01.21. 22:21:29

Annyira jó...! Annyira tudom milyen ez.... Ma a repcsitérről hazaindulva, az utolsó integetések után, ahogy eltünk az "Egyik" -ed, mondtam az én Másikomnak, hogy én mennyit sírtam egész életemben, hol azért mert nekem kellett eljönni, vagy otthonról elmenni, vagy Ő ment el, és én mentem az üres szobába. Nekem is van máig is számos kis öntapadós cetlim. Egyik-másik már rongyos...Jó ez, a ..- ahogy Lóci mondja nem sírok, csak vizes a szemem.- Láttam, hogy már nem olyan itthon lenni annak a Másiknak, mint amikor Mindenki itthon volt. Tudtam, hogy nagyon nehéz lesz Neked. Kicsit tudathasadásos, mert ha nekünk jó, neked vizes a szemed, ha neked mindjárt öröm lesz, akkor nekünk vizes a szemünk, és mégis így szép, és így jó!
Na.....szóval.....megyek aludni, és lehet, hogy az én "Másikommal" Rólatok fogunk álmodni, (Nyulakról, Rókákról, kis Lóról, Vaddisznó örsről, és várjuk, hogy újra együtt legyünk mindnyájan!

pefrick 2009.01.21. 22:56:51

mit kézifékes indulás, a kézifékes farolást kell megtanulnod, az aztán menő !
ami az egyetemet illeti, se ott - se itt nincsenek tisztába téve az oktatói fejek.. együttérzek Veled

és valóban nem kapkodod el a bejegyzéseket :P, pedig a varsói élet megannyi ihletet adhat..
P


Visitor Map
.
süti beállítások módosítása