KóborKin(c)

Kedves Olvasóim! Ezt a blogot oly szándékkal kezdem írni, mert szeretném , hogy akiket érdeklek, márpedig szerencsére (még!) azok közé sorolhatom magamat, akit még számontartanak és érdeklődnek hogy/miléte felől, valamelyest beleláthassanak hétköznapjaim folyamába és nem csak ;). Akinek nem inge ne vegye magára, de akit érdekel, kellemes időtöltést!

Friss topikok

  • pefrick: mit kézifékes indulás, a kézifékes farolást kell megtanulnod, az aztán menő ! ami az egyetemet ill... (2009.01.21. 22:56) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • saskamacska: Végre újra :) Ezt a rózsaszínt tényleg lecserélhetnéd vmi Kingásabbra :) Nem vagy Te cukorborsó :P... (2009.01.21. 22:19) semmi kül.
  • Kin(c): @Tim149: Ki vagy? Amúgy nem végleges a ez a séma, csak még nem értek annyira hozzá... (2009.01.19. 16:05) besunnyog...
  • Kin(c): Köszönöm!! :) Remélem Te is jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdvözlöm az otthoniakat!!! (2008.06.17. 21:59) elmaradva... :(
  • Kin(c): sajna nem, de egyre kevesebbet bulizom, többet utazgatok és besichtigelek és most már a tanulás is... (2008.06.17. 09:02) Pfingst - Ferien I.rész

Utolsó kommentek

  • pefrick: mit kézifékes indulás, a kézifékes farolást kell megtanulnod, az aztán menő ! ami az egyetemet ill... (2009.01.21. 22:56) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • V.E.: Annyira jó...! Annyira tudom milyen ez.... Ma a repcsitérről hazaindulva, az utolsó integetések ut... (2009.01.21. 22:21) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • saskamacska: Végre újra :) Ezt a rózsaszínt tényleg lecserélhetnéd vmi Kingásabbra :) Nem vagy Te cukorborsó :P... (2009.01.21. 22:19) semmi kül.
  • Kin(c): @külképviselet: :)))))))) (2009.01.19. 23:38) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • külképviselet: A Másik most meghallgatta a számot és nagyon szereti az Egyiket :)) (2009.01.19. 23:37) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • Utolsó 20

Kapcsolatok

Címkék

Live Traffic Feed

Innen

   

Pfingst - Ferien II.rész Köln-Cologne-Kolonia-Keulen-كولونيا-Kiolns-Кьолн-Colònia-Kolín-Cwlen-Κολωνία- Kolonjo-Colonia-کلن-קלן-კელნი-Kölle-Colonia Agrippina-Kelnas-Ķelne-Келн-Colonha-Colônia-Кёльн-Culonia-Këllni-โคโลญ-Cołogna)

2008.05.28. 23:03 | Kin(c) | 2 komment

Akkor tovább...
Május 1-én leginkább aludtam, ami hajnali 6-os hazaérkezést tekintve az'szem nem meglepő. Aztán úgy du. 3körül összegyűltünk Jan konyhájában az első közös főzésre! Kb. mindenki vitte, amije van, hogy aztán majd abból gyúrjunk össze vmit.

Nekem volt még korábbról némi mirelit ázsiai zöldségmixem, meg por paradicsomlevesem(az instant levesek közül a kedvencem-szinte mindig van belőle végszükség esetére ;) ) ->ebből lett töltelék meg még büdös sajtot is raktunk bele, Asianak volt burrito alapja, mint pitája, vagy hogy hívják azt a kerek tésztát, amibe a tölteléket csavarják?! Jan meg csinált sültkrumplit. Miután úgy 5körül "megebédeltünk" egyszercsak úgy határoztunk, hogy átugrunk Kölnbe, ami U-bahnnal 3/4 óra, Kuba is csatlakozott hozzánk. Út közben csináltam egy pár (szerintem-szerééény-jó) képet, íme:












hihetetlen erős kontraszt a fehér és sötét felhők között















































































Asia ;)





















Kölnben csak mászkáltunk, ünnepnap és késői óra(majdnem 19h) lévén nem volt semmi nyitva, nem mintha azért mentünk volna... Képek:





























A Katedrális...









...és a csúcsa közelről.

















































az echte kölni-i víz(alias kölni ;) )-árusító bolt kirakatában kölni bábu/modell/kirakatibaba


A Katedrálisról majd több/más képek, majd abban a posztban, amiben Subi ittlétéről (is) lesz szó...


Velencei maszkok egy odébbi kirakatban, csodásak, nem?:





















































 

Ez pedig egy kölni legenda ábrázolása, sajnos én is csak Kubától tudom, aki meg szintén hallásból..., valami olyasmi, hogy ez a lány/hölgy nagyon jó/szegény volt és a törpék/manók feljártak a föld alól segíteni... nem találtam neten semmit erről, ismér megkérdezem Kubát hogy is van ez?! de szép!:




































































Egy tetszetős szökőkút:































Jellemző házak a Rajna-parton-állandó épületcsodálatom tárgyai:





... bejövős szökőkút és Jan :P




































Egy szép templom.













Asia, Kuba, Jan


Folytatása várható... ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://koborkinc.blog.hu/api/trackback/id/tr42492653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

külképviselet · http://mission.blog.hu/ 2008.05.29. 11:16:30

Azok a felhős képek királyak tényleg.

Juli 2008.05.31. 14:47:43

Ezek a képek nagyon jók lettek főleg az az első 5 vagy 6 nagyon szép képek:)


Visitor Map
.
süti beállítások módosítása