KóborKin(c)

Kedves Olvasóim! Ezt a blogot oly szándékkal kezdem írni, mert szeretném , hogy akiket érdeklek, márpedig szerencsére (még!) azok közé sorolhatom magamat, akit még számontartanak és érdeklődnek hogy/miléte felől, valamelyest beleláthassanak hétköznapjaim folyamába és nem csak ;). Akinek nem inge ne vegye magára, de akit érdekel, kellemes időtöltést!

Friss topikok

  • pefrick: mit kézifékes indulás, a kézifékes farolást kell megtanulnod, az aztán menő ! ami az egyetemet ill... (2009.01.21. 22:56) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • saskamacska: Végre újra :) Ezt a rózsaszínt tényleg lecserélhetnéd vmi Kingásabbra :) Nem vagy Te cukorborsó :P... (2009.01.21. 22:19) semmi kül.
  • Kin(c): @Tim149: Ki vagy? Amúgy nem végleges a ez a séma, csak még nem értek annyira hozzá... (2009.01.19. 16:05) besunnyog...
  • Kin(c): Köszönöm!! :) Remélem Te is jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdvözlöm az otthoniakat!!! (2008.06.17. 21:59) elmaradva... :(
  • Kin(c): sajna nem, de egyre kevesebbet bulizom, többet utazgatok és besichtigelek és most már a tanulás is... (2008.06.17. 09:02) Pfingst - Ferien I.rész

Utolsó kommentek

  • pefrick: mit kézifékes indulás, a kézifékes farolást kell megtanulnod, az aztán menő ! ami az egyetemet ill... (2009.01.21. 22:56) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • V.E.: Annyira jó...! Annyira tudom milyen ez.... Ma a repcsitérről hazaindulva, az utolsó integetések ut... (2009.01.21. 22:21) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • saskamacska: Végre újra :) Ezt a rózsaszínt tényleg lecserélhetnéd vmi Kingásabbra :) Nem vagy Te cukorborsó :P... (2009.01.21. 22:19) semmi kül.
  • Kin(c): @külképviselet: :)))))))) (2009.01.19. 23:38) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • külképviselet: A Másik most meghallgatta a számot és nagyon szereti az Egyiket :)) (2009.01.19. 23:37) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • Utolsó 20

Kapcsolatok

Címkék

Live Traffic Feed

Innen

   

Radi/kális-Kin/c

2008.06.02. 00:54 | Kin(c) | 5 komment

csak mert ma kimondom mi böki a csőröm, hátha megkönnyebbülök!!, mert kicsit sok s gőz...

úgy volt, hogy tegnap sok posztot megírok, mert elegem van abból, hogy egy hónappal le vagyok maradva történtekkel, de annyira pocsék idő volt és ezáltal kedvem, hogy csak Subival és másokkal beszéltem jókedvcsinálóként, meg beraktam-kivettem-felteregettem egy mosást, este meg megnéztem Charlie Wilson háborúja c. filmet, amit ajánlok, végre nem nyál halliwúdi hozzáállás, mondjuk pont én mondom, aki annyiszor kultiválom azt és azokat a filmeket is bírom, na sz'al ez a másik oldal, érdemes
másik, már tegnap folytatván Pfingst-Ferien posztot be akartam rakni pár képet, ahha, csakhogy mivel újra kellett telepítenem a win-t az összes kép csak a fényképezőn van rajta én meg rossz cd-t hoztam el PLből, nem a telepítőt hozzá...wrrr,grrr...mindegy azóta ez megoldódott, de ma mikor letöltöttem volna a képeket lemerült az elem!!! Ami semmiség, kivéve, ha az ember a kivénhedt akkutöltőnek rimánkodnia kell, hogy esetleg némi életet leheljen a leszívott akkukba, na persze b*szik, de tölteni is...(Copyright by Banda)
így is szerencsém volt, hogy ma az egésznapos koblenzi kiránduláson bírták szuflával...
amúgy érdekes volt, volt maratoni futás meg erődítményt besichtigeltünk és libegőztünk, meg össze vissza császkáltunk ebben a szép városban sajna a magyar bejegyzés igencsak szerény ebben a tekintetben, sz'al az angolt linkeltem be... remélem majd odáig is eljutok, hogy ezt is képekkel illusztrálhatom...
De legalább ma először úgy írok, hogy aktuális a mondanivalóm... ez kéééész...pff
ja amúgy meg mivel részt vett a kiruccanáson Ági(orvosi) is meg Eszter(régészet) és beszélgettünk ráadásul még otthonról is hallottam dolgokat ismét csak fogom a fejem, fájok nagyon és szomor' hogy mifelénk(értsd ezt akár PL akár HU) továbbra is botrányos ami az eü-ben folyik és szánalom és hihetetlen és sajnálatos és gondolom könyveket lehetne írni, meg írnak is biztos...

A bejegyzés trackback címe:

https://koborkinc.blog.hu/api/trackback/id/tr64498609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

külképviselet · http://mission.blog.hu/ 2008.06.02. 02:37:58

B+, nem ment át... szal a lényeg: =^.^=

külképviselet · http://mission.blog.hu/ 2008.06.02. 02:39:04

wáá a vége még mindig nem jó... valami html-kódnak nézi...
=^.^= (3 K ***S.

V.E. 2008.06.06. 00:55:44

Van néhány ehte magyarországi dautsch - Németből visszaköltözött betegem, akiknek szegényeknek már annyira nem jó a Bundesban, hogy hazajöttek magyar biztosítással MO-n gyógyulni mindhalálig.... a többi hozzáfúznivalót majd szóban! Lesz még jobb is!!!

V.E. 2008.06.06. 01:15:38

Subinc! Te mint a legfiatalabb őrizd meg higgadtságodat, és használd Arany János szép magyar nyelvezetét! Ez már nem a Harrer Pál. Szerintem már neked sem ismeretlenek egyes magyar kifejezések, melyek valaha annyira felkeltették az érdeklődést a takarító néniben is. Úgyhogy legyenek olvashatóak a blogok korhatár nélkül.
Pussssssssssssz Mindenkinekkkkkk!
Címkék: film kirándulás kedv németo.


Visitor Map
.
süti beállítások módosítása