KóborKin(c)

Kedves Olvasóim! Ezt a blogot oly szándékkal kezdem írni, mert szeretném , hogy akiket érdeklek, márpedig szerencsére (még!) azok közé sorolhatom magamat, akit még számontartanak és érdeklődnek hogy/miléte felől, valamelyest beleláthassanak hétköznapjaim folyamába és nem csak ;). Akinek nem inge ne vegye magára, de akit érdekel, kellemes időtöltést!

Friss topikok

  • pefrick: mit kézifékes indulás, a kézifékes farolást kell megtanulnod, az aztán menő ! ami az egyetemet ill... (2009.01.21. 22:56) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • saskamacska: Végre újra :) Ezt a rózsaszínt tényleg lecserélhetnéd vmi Kingásabbra :) Nem vagy Te cukorborsó :P... (2009.01.21. 22:19) semmi kül.
  • Kin(c): @Tim149: Ki vagy? Amúgy nem végleges a ez a séma, csak még nem értek annyira hozzá... (2009.01.19. 16:05) besunnyog...
  • Kin(c): Köszönöm!! :) Remélem Te is jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdvözlöm az otthoniakat!!! (2008.06.17. 21:59) elmaradva... :(
  • Kin(c): sajna nem, de egyre kevesebbet bulizom, többet utazgatok és besichtigelek és most már a tanulás is... (2008.06.17. 09:02) Pfingst - Ferien I.rész

Utolsó kommentek

  • pefrick: mit kézifékes indulás, a kézifékes farolást kell megtanulnod, az aztán menő ! ami az egyetemet ill... (2009.01.21. 22:56) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • V.E.: Annyira jó...! Annyira tudom milyen ez.... Ma a repcsitérről hazaindulva, az utolsó integetések ut... (2009.01.21. 22:21) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • saskamacska: Végre újra :) Ezt a rózsaszínt tényleg lecserélhetnéd vmi Kingásabbra :) Nem vagy Te cukorborsó :P... (2009.01.21. 22:19) semmi kül.
  • Kin(c): @külképviselet: :)))))))) (2009.01.19. 23:38) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • külképviselet: A Másik most meghallgatta a számot és nagyon szereti az Egyiket :)) (2009.01.19. 23:37) egyedül :( de nem teljesen! :)
  • Utolsó 20

Kapcsolatok

Címkék

Live Traffic Feed

Innen

   

Égszakadás

2008.04.12. 19:02 | Kin(c) | 1 komment

 

Másnapra meg volttam beszélve Olaval. 1órakor elindultunk a kölni IKEAba.  Persze előre attól tartottam, mennyit fogok költeni... folyton Subi járt az eszembe a költekezéssel, ikeával kapcsolatban és nem a szimpatikusabb oldaláról... khm, vagyis arról, mikor tudom, h igaza van, csak nem jó hallani... :( De mivel a szobámban szó szerint az ágyon, íróasztalon, széken, polcokon túl semmi nem volt, gondoltam tán veszek egy olvasólámpát 2 €-ért.

Elmentünk Sraßenbahnnal Köln irányába. Godorfban szálltunk ki(ahol van egy buszforduló), 35-ös busszal kellett továbbmenni. Már elkezdtett szemerkélni az eső. Beszálltunk a buszba, ráadásul egy libanoni (nézzétek meg a Karamel c. filmet, nna attól lesznek az embernek komplexusai) kinézetű (számomra a film alapján) lány kérdezte, melyik busszal kell az ikeához menni, mondtuk, mi is oda megyünk, jöjjön ő is. Hogy-hogy nem, nem esett le, hogy a megállóban álló lengyel lányok felszállás előtt kérdeztek vmit a sofőrtől és nem szálltak be. Hát nem rosszra szálltunk? Egyszer csak látjuk hogy ott az ikea, de k#&@ messze, mi meg egy óriási szántóföldön keresztül megyünk egyértelműen nem arra... kiederült ugyanis, hogy bár számilag a busz ua., de más az irány, más a végállomás. Erre kiszálltunk, hogy akkor felszállunk egy visszafelé menőre, az bizony meg fél óra múlva jött csak. Totál mucsán éreztem magam hirtelen... ez főleg azért érdekes mert 6. óta eleget szívtam már a pismányi busszal, ami pedig óránként jár, vagy ritkábban, nem kellett volna meglepetésként érjen, h hétvégén „csak” ½ óránként jár... közben meg persze esett az eső. minden jó, ha jó a vége... eljutottunk az ikeáig. összesen csak egy kispárnát (80cent),két vastag 3dl-es  poharat(2x50cent), egy serpenyőt (2€) és hozzávaló 3db főzőkészletet-falapát, fa”villa”, fakanál(50cent) vettem nomeg megkajáltunk (  ̴ 5€). Még szerencse, hogy épp benn voltunk, mert kint meg az eső átváltott zuhogó üzemmódba...

Visszafele ¾ 4-kor volt az utolsó busz Godorfba ahonnan meg Strbahn. Ott állunk 10 perce nem jön aminek kéne, semmi sem jött, közben viszont bent állt egy busz elakadásjelzővel, gondoltuk talán beugrott a sofőr vmiért ;) gyűltek az emberek, mikor visszajött a sofőr kérdezgették, mi a helyzet, mi meg vártunk tovább. Ekkor Mindenki a megállóból szép lassan kezdett átszivárogni a másik oldalra(ellenkező irányba buszmegálló), a mi buszunk meg sehol. Az'szem mondanom sem kell, mi is átmentünk, mert láttuk, h jön egy busz, hátha az is elmegy a végéig megfordul és elvisz minket Godorfig. Hát nemigazán. Mikor éppen mentünk át a zebrán elsütöttem a poént, hah és pont most fog megjönni a mi késett buszunk, erre mint ördög a falon az út túloldalán ahonnan átjöttünk megjelent az utolsó busz! Csak az volt a szerencsénk, h a másik irányba tartó is megállt a Strbahn-nál, így át tudtunk szállni... Huh, kalandok, pechek sora mindez jó kis esőben csomagokkal iszonyatos fejfájdító légnyomással(naná hogy szürkeséggel is)együtt.

Mikor visszaértünk el kellett mennem vásárolni(kaját), mert vasárnap Minden Bolt ZÁRVA van. Voltam a kicsit távolabbi Aldiban, ami olyasmi, mint a Lidl, bár szombaton du. sokkal gyérebb volt, állítólag itt az emberek 7vége előtt úgy vásárolnak, mintha pár hétig nem lehetne(pl.6kocka vaj)-mondta ezt nekem Ola, előtte még  együtt beugrottunk a közeli Hit nevű szupermarketbe, amiről még írni fogok, itt csak annyit, hogy isteni befőttesüveges joghurtot lehet ott kapni(1,5-1,15€)!! Vettünk egy-egy 3€-s bort a buliba, ami következik:

Estére Ola hivatalos volt egy német WG (Wohngemeinschaft-értsd lakóközösség általában egy társasházban, vagy szinte családiházban lakó több egyetemista-itt nagyon populär) buliba, ahova vihetett másokat, úgyhogy mentem vele. Előtte még volt egy „erasmus before party” egy svájci rasztahajú srác szobájában, volt egy francia srác meg az itt megismert barátnője, aki lengyel, de Oxfordban tanul és most itt van egy erasmushoz hasonló ösztöndíjjal, egy lett lány, Ola és én. Legurítottunk pár pohár sört. A party maga benn volt belvárosban majdnem az Uni (Universität) mellett. Belépő egy üveg pia (ismerős?? :D aki nem az a xy/szomszéd/ kertjébe repül és 90fokos szögben áll bele földbe a kidobóemberek keze által... aki érti annak szántam! :D ).

A lakás, már mikor megérkeztünk dugig volt emberekkel, álló buli volt semmi extra, álló, mert mint a heringek úgy tömörültünk a konyhában(nem csak,de ott főleg), reggel ½ 8-as metrójelenet is lehetett volna...Mindazonáltal már amennyire a körülmények engedték megismerkedtem egy pár emberrel, de ezek tipikus party-ismerkedések voltak aha, aha , értem, ja tökjó, ühüm. Csak mert elég hülyén jött volna ki, hogy körülötted 30-40cm-es körzetben állnak emberek és senki senkihez nem szól, pláne, ha pl. wc-hez áll a sor, bár ott mindig sokan voltak, mert az előszobában volt és aki későn jött, mondhatni ott mulatott, mert nem tudott fizikailag beljebb jutni, nem volt hova.

Hazafelé meg zuhogott az eső, szétázott a cipőm. :(

A wc-ben nagyon találó matricák voltak lejjebb a képek. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIGYELEM! FELHÍVÁS! Kedves fiú barátaim/ismerőseim, ezennel mindenkit megkérek  a jövőben jelenlétemben véletlenül se használjon Fahrenheit parfümöt! Leginkább/különösképp,ha egyáltalán nem akar tőlem semmit! Gyilkos az a szer érzékeny szaglószervemre és megbénítja/hipnotizálja az idegrendszeremet. Kérlek kíméljetek meg attól a kínos helyzettől, hogy az eddigi jóbartátokra&haverokra egy szer hatása alatt hirtelen alfahímként tekintsek, pláne, hogy igencsak foglalt a sztátuszom... Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://koborkinc.blog.hu/api/trackback/id/tr47422812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juli 2008.05.31. 14:39:35

ÚÚ ez nagyon komoly:) Mártmint ezek a matricák:D.Sok puszi*J
Címkék: film időjárás közlekedés ikea party/buli


Visitor Map
.
süti beállítások módosítása